Cartofi Cu Brânză Festonată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu brânză. O porție conține 327 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți parmezan, cimbru, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cartofi cu brânză festonată cu șuncă, Cartofi Cu Brânză Festonată, și Cartofi Cu Brânză Festonată.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de maioneză și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță. Adăugați treptat lapte și gătiți, amestecând constant, la foc mediu-mic 8 până la 10 minute sau până se îngroașă.
Adăugați brânză Cheddar și următoarele 3 ingrediente, amestecând până când brânza se topește și este bine amestecată.
Așezați jumătate din feliile de cartofi uniform într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci; se toarnă jumătate din amestecul de brânză peste cartofi. Repetați straturile cu jumătatea rămasă de felii de cartofi și amestec de brânză.
Se presară uniform cu parmezan.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 oră. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când cartofii se rumenesc și furculița se înmoaie.