Cartofi Cruste Mahi

Cartofi Crusted Mahi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 12.97 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 494 calorii, 67g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 1. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână file de mahi, unt de plante, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rețetă Mahi Mahi Cu Crustă De Hrean De Cartofi, Cartofi-hrean-cruste Mahi-mahi, și Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Într-un castron mediu, amestecați perlele de cartofi cu untul, pătrunjelul și sarea și piperul, după gust. Pune deoparte.
Preîncălziți o tavă plată sau o tigaie medie la foc mediu-mare. Condimentați fileul mahi cu untul de plante, sarea și piperul. Topim fileul cu amestecul de perle de cartofi.
Așezați peștele pe grătarul fierbinte, cu perla cartofului în jos. Căutați pe fiecare parte până se rumenesc.
Așezați fileul într-o tigaie non-reactivă, apoi adăugați 3 linguri de bulion de var, 2 linguri de apă și vinul alb.
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 8 minute.
Scoateți peștele într-un castron mare de servire cu usturoiul prăjit și bulionul de var rămas. Se acoperă cu spanacul prăjit și se ornează cu crenguta de lămâie și pătrunjel.