Cartofi Cremoși Cu Tigaie
Cartofii cremoși de tigaie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 96 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână, lapte, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie de cartofi cu pui cremos și încărcat, Tigaie Cremoasă Mac Și Brânză, și Skillet Cartofi Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Loc 1 în. de apă și cartofi într-o tigaie mare antiaderentă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până se înmoaie; scurgere. Înveliți tigaia cu spray de gătit; adăugați cartofi și ceapă. Gatiti la foc mediu timp de 5-7 minute sau pana se rumenesc.
Într-o cratiță, combinați făina, amestecul de salată, pătrunjelul și sarea. Se amestecă smântâna. Adăugați treptat laptele, amestecând până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se toarnă peste cartofi; aruncați pentru a acoperi.