Cartofi Copți Umpluți Cu Ceapă Caramelizată
Nevoie de o garnitură fără gluten? Cartoful copt umplut cu ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, smântână, brânză gruyincrucrore și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fierul de călcat: cartofi dulci și ceapă caramelizată cu ouă coapte, Burgeri umpluți cu ceapă Brie și caramelizată, și Ardei umpluți cu ceapă caramelizată și cremă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce cartofi cu o furculiță; aranja pe prosoape de hârtie în cuptor cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 10 minute sau până la făcut, rearanjarea cartofi după 5 minute.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch.
Combinați pulpa de cartofi, 1/4 cană de brânză, smântână, sare și piper. Puneți amestecul de cartofi uniform în cochilii.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si zaharul; saut 8 minute sau pana se rumeneste. Se amestecă sherry, Worcestershire, cimbru și usturoi; gătiți 1 minut sau până când lichidul se evaporă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Acoperiți fiecare jumătate de cartof cu aproximativ 2 linguri de amestec de ceapă și 1 lingură de brânză. Aranjați jumătățile de cartofi umplute pe prosoape de hârtie cuptor cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până când se încălzește bine.