Cartofi copți la foc de tabără
Cartofii copți la foc de tabără ar putea fi exact rețeta fără gluten pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 232 de calorii . Pentru 57 de cenți per porție , primiți o garnitură pentru 8 persoane. Doar câteva persoane au preparat această rețetă, iar una ar spune că a fost perfectă. Un amestec de cartofi, usturoi, parmezan și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 69% . Rețete similare sunt Quesadilla la foc de tabără , Vei fi încântat de aceste s'mores skinny congelate, No Campfire Needed și Cartofi umpluți la cuptor (cartofi Tandoori) .
Instrucțiuni
Amestecați cartofii, ceapa, usturoiul, untul, piperul, oregano, sarea și parmezanul într-un bol mare sau într-o pungă resigilabilă.
Scoateți din pungă și înfășurați-le în mai multe straturi de folie de aluminiu, sigilând bine marginile.
Coaceți pe un grătar metalic deasupra cărbunilor încinși, întorcându-i la jumătatea timpului de gătire, până când cartofii sunt fragezi; aproximativ 30-40 de minute. Alternativ, pachetul de cartofi poate fi copt pe o tavă de copt într-un cuptor preîncălzit la 175 de grade Celsius (350 de grade Fahrenheit).