Cartofi copți cu unt de porumb
Cartofii copți cu unt de porumb șalotă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 426 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sare și piper, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cartofi copți cu unt de porumb, Scoici aburite și homar cu unt de șalotă, porumb, cârnați și cartofi, și Cartofi dulci la cuptor cu unt de arțar-pecan-șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Folosind o furculiță, aruncați cartofii peste tot. Gatiti cartofii intr-un cuptor cu microunde la putere mare timp de 10 minute.
Transferați cartofii în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 15 minute mai mult.
Între timp, într-o cratiță mică cu apă clocotită, gătiți boabele de porumb până abia se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească complet.
Într-un robot de bucătărie, combinați untul, șalota, sucul de lămâie și 1 cană de boabe de porumb și piure. Răsturnați untul într-un castron, pliați arpagicul și restul de 1/2 cană de boabe de porumb și condimentați cu sare și piper. Împărțiți cartofii copți, umpleți cu o bucată de unt de porumb și serviți.
Note: variații: folosiți untul pe cartofi prăjiți, paste sau fructe de mare la grătar.