Cartofi Copți Americani

Cartofii copți americani ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 15. O porție conține 235 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cheddar, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Toate Fasolea Americană Melasă, Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, și Gogoși de nucă de cocos la cuptor cu glazură de fructe de pădure (gogoșile All American!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii. În cuptor: preîncălziți cuptorul la 191°. frecați cartofii și uscați-i. Înțepați peste tot cu o furculiță. Frecați ușor cu ulei vegetal; se presara cu sare.
Așezați pe raftul cuptorului și coaceți până când un cuțit introdus în centrul cartofului alunecă ușor, aproximativ 1 oră până la 1 oră și 15 minute. În cuptorul cu microunde: frecați cartofii. Înțepați peste tot cu o furculiță.
Așezați cartofii pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 4 minute. Întoarceți cartofii și cuptorul cu microunde până când un cuțit introdus în centrul cartofului alunecă ușor, cu 6 până la 8 minute mai mult. Timpul de gătit va varia în funcție de cuptorul cu microunde.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie. Zdrobiți 2 felii.
Tăiați o cruce adâncă în vârfurile de cartofi și strângeți pentru a deschide. Pufați carnea cu o furculiță și condimentați cu sare și piper. Împărțiți slănina mărunțită și jumătate de smântână, Cheddar și arpagic printre cartofi și amestecați în carne. Se acoperă cu smântână rămasă, Cheddar, arpagic și slănină și se servește.