Cartofi copti cu carpa de ciuperci salbatice 4

Cartofi copti cu carpa de ciuperci salbatice 4
Cartofi copți cu ciuperci sălbatice Rag fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 383 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, unt, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci Sălbatice Ragu, Gnocchi Cu Ragu De Ciuperci Sălbatice, și Gnocchi cu Ragu de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pătrundeți cartofii cu o furculiță și frecați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Coaceți timp de 1 oră sau până se înmoaie când este străpuns.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, topiți untul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se înmoaie, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ciupercile se rumenesc profund, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
7
Adăugați vinul și gătiți până se evaporă. Se amestecă bulionul, tarhonul și cimbru și se fierbe. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Tăiați cartofii și pufați interiorul cu o furculiță. Se condimentează cu sare și se transferă în farfurii. Puneți cârpa de ciuperci pe cartofi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista