Cartofi copti cu carpa de ciuperci salbatice 4
Cartofi copți cu ciuperci sălbatice Rag fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 383 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, unt, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci Sălbatice Ragu, Gnocchi Cu Ragu De Ciuperci Sălbatice, și Gnocchi cu Ragu de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pătrundeți cartofii cu o furculiță și frecați cu ulei.
Coaceți timp de 1 oră sau până se înmoaie când este străpuns.
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, topiți untul în ulei.
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se înmoaie, 20 de minute.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ciupercile se rumenesc profund, 8 minute.
Adăugați vinul și gătiți până se evaporă. Se amestecă bulionul, tarhonul și cimbru și se fierbe. Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați cartofii și pufați interiorul cu o furculiță. Se condimentează cu sare și se transferă în farfurii. Puneți cârpa de ciuperci pe cartofi și serviți.