Cartierul Francez Beignets
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Beignets cartierul francez ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. Această rețetă face 36 de porții cu 287 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 169 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de drojdie activă, ouă, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Cartierul Francez 75 Cocktail, Cocktailuri Din Cartierul Francez, și Răspândirea Brânzei Franceze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați apa, zahărul și drojdia într-un bol mare și lăsați să stea 10 minute.
Într-un alt castron, bateți ouăle, sarea și laptele evaporat împreună.
Se amestecă amestecul de ouă cu amestecul de drojdie. Într-un castron separat, măsurați făina de pâine.
Adăugați 3 căni de făină în amestecul de drojdie și amestecați pentru a combina.
Adăugați scurtarea și continuați să amestecați în timp ce adăugați făina rămasă.
Scoateți aluatul din vas, așezați-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până se omogenizează. Pulverizați un castron mare cu spray antiaderent. Puneți aluatul în castron și acoperiți cu folie de plastic sau un prosop.
Lăsați să se ridice într-un loc cald timp de cel puțin 2 ore.
Preîncălziți uleiul într-o friteuză la 350 de grade F.
Adăugați zahărul cofetarilor într-o pungă de hârtie sau plastic și dați deoparte.
Rotiți aluatul la o grosime de aproximativ 1/4 inch și tăiați în pătrate de 1 inch. Deep-fry, flipping în mod constant, până când devin o culoare aurie. După ce beignetele sunt prăjite, scurgeți-le câteva secunde pe prosoape de hârtie, apoi aruncați-le în sacul de zahăr al cofetarilor. Țineți punga închisă și agitați pentru a acoperi uniform.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur
Atractiv roșu-rubin închis și strălucitor acest Bordeaux clasic este exploziv, intens și complex în același timp. Palatul atrage datorită amplorii, bogăției, plinătății, precum și prin finisajul aromatic de pe palat. Armonios și lung, acompaniamentul ideal pentru un joc, cum ar fi piciorul de miel cu ierburi sau brânzeturi de capră.