Carrie S. Forbes - Gingerlemongirl.com: 30 de zile fără Gluten mese rapide și ușoare: ziua 14-somnul înnegrit al lui Ashlie cu verdeață Sotată

Carrie S. Forbes - Gingerlemongirl.com: 30 de zile fără Gluten mese rapide și ușoare: ziua 14-somnul înnegrit al lui Ashlie cu verdeață Sotată este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 17 porții cu 1001 calorii, 151G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $13.49 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, somn înnegrit, somn înnegrit de zi - ashlie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Carrie S. Forbes - Gingerlemongirl.com: salată de sardină fără Gluten - de Valerie of City, Carrie S. Forbes - Gingerlemongirl.com: Brioșe Proaspete De Afine Cu Vârf De Streusel (Fără Gluten, Fără Cazeină), și Carrie S. Forbes - Gingerlemongirl.com: Cafe Atlantic 's Parmesan la cuptor Flounder și Kate' s porumb și salată de Quinoa.
Instrucțiuni
Acesta este un fel de mâncare pe care soțul meu și cu mine ne bucurăm des. Constatăm că verdele dulce sote oferă un contrabalans perfect peștelui picant. Ne place al nostru destul de picant, dar dacă vă place mai puțină căldură pur și simplu omiteți sau reduceți cantitatea de piper cayenne pe care o includeți în condimentul înnegrit. Puteți servi acest lucru și cu o parte din resturile de cereale fără gluten (aș recomanda orez basmati brun) pentru o masă mai plină.Pe o notă laterală: somnul este adesea privit ca un alimentator murdar, dar somnul crescut la fermă din SUA este durabil din punct de vedere ecologic, sănătos, gustos și accesibil. Fileurile subțiri se gătesc, de asemenea, foarte repede, făcând somnul o opțiune perfectă pentru cină rapidă. Dar, dacă nu sunteți un fan al somnului, pot fi folosite în schimb alte fileuri subțiri de pește alb.Pentru pește:1 file de pește mare (6-8oz) pentru fiecare persoană1 1/2 până la 2 lingurițe de condimente înnegrite per file (vezi rețeta de mai jos)ulei de Măslinecondiment înnegrit (suficient pentru 3-4 porții): linguriță piper Cayenne (mai mult dacă vrei fierbinte fierbinte) 1 linguriță Oregano linguriță Time1 linguriță boia de ardei linguriță praf de Chili linguriță Turmeric1 linguriță
Stropiți ușor fileurile cu ulei de măsline; asigurați-vă că toate sunt ușor acoperite.
Presărați aproximativ 1 linguriță de condimente pe fiecare parte a filetelor și frecați-l ușor.
Puneți fileurile într-un singur strat într-un vas de copt. Gatiti intr-un cuptor preincalzit la 500 de grade timp de 5 minute. Reduceți focul la 300 de grade și gătiți încă 10-15 minute până când fileurile sunt ferme și se descuamează ușor.Notele lui Carrie: îmi place să fac condimente de casă! Nu este doar economic și ecologic (fără ambalaje suplimentare de aruncat), știi că este fără gluten și sigur de mâncat! Pentru a face din aceasta o masă super rapidă, faceți condimentul din timp, păstrați-l într-un recipient etanș în cămară și va fi gata instantaneu pentru peștele dvs. în timpul agitației din timpul săptămânii! În timp ce peștele se coace pregătiți verdeața dulce sotată:2 pumni mari de verdeață de persoană (bietă Elvețiană, gulere și spanac sunt toate opțiuni bune), tăiați în fâșii de 1 inch ceapă dulce Mare (cum ar fi Vidalia) de persoană, feliată în jumătate de luni1 cățel de usturoi mare de persoană, tocat1 lingură de stafide de persoană (opțional)ulei
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi ușor tigaia.
Adăugați ceapa în tigaie și sotati până când sunt translucide și încep să se rumenească ușor.
Adăugați verdeața în tigaie și sotati câteva minute până când încep să se ofilească.
Adăugați usturoiul și stafidele (dacă folosiți) și sotati încă 2-3 minute până când verdeața este foarte fragedă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio