Carpetbagger Steaks
Carpetbagger fripturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 9,07 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 574 calorii, 59G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți amestec de usturoi și ierburi, ciuperci marinate, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Cele Mai Bune Fripturi Vreodată, Fripturi De Șuncă, și Fripturi De Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fripturile sub apă rece și uscați.
Așezați în punga cu fermoar și adăugați vin roșu, amestec de pansament și piper. Strângeți aerul din sac și sigilați. Masați ușor punga pentru a combina ingredientele. Marinați la frigider timp de 1 până la 3 ore
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mare. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul. Într-un castron mediu, combinați ciupercile tocate, brânza albastră și condimentele italiene; deoparte.
Scoateți fripturile din marinată și aruncați marinada. Cu un cuțit ascuțit tăiați un buzunar în partea laterală a fiecărei fripturi, având grijă să nu tăiați. Umpleți fripturile cu amestec de ciuperci și asigurați-le cu scobitori.
Așezați pe grătar fierbinte, uleiat și gătiți 5 până la 7 minute pe fiecare parte pentru mediu (160 grade F).
Pentru a servi, scoateți scobitori.
Garnisiți fripturile cu crenguțe de oregano proaspăt și serviți fierbinte.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.