Carpetbagger Steaks

Carpetbagger Steaks
Carpetbagger fripturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 9,07 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 574 calorii, 59G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți amestec de usturoi și ierburi, ciuperci marinate, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Cele Mai Bune Fripturi Vreodată, Fripturi De Șuncă, și Fripturi De Piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți fripturile sub apă rece și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Așezați în punga cu fermoar și adăugați vin roșu, amestec de pansament și piper. Strângeți aerul din sac și sigilați. Masați ușor punga pentru a combina ingredientele. Marinați la frigider timp de 1 până la 3 ore
Ingrediente de care veți avea nevoie
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mare. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul. Într-un castron mediu, combinați ciupercile tocate, brânza albastră și condimentele italiene; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Scoateți fripturile din marinată și aruncați marinada. Cu un cuțit ascuțit tăiați un buzunar în partea laterală a fiecărei fripturi, având grijă să nu tăiați. Umpleți fripturile cu amestec de ciuperci și asigurați-le cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați pe grătar fierbinte, uleiat și gătiți 5 până la 7 minute pe fiecare parte pentru mediu (160 grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Pentru a servi, scoateți scobitori.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
8
Garnisiți fripturile cu crenguțe de oregano proaspăt și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista