Carpaccio ușor de vită cu rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Carpaccio ușor de vită cu Ruculan. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 423 calorii, 17g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 51 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, gălbenușul de ou, muștarul dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Carpaccio De Vită Cu Rucola, Carpaccio Cu Ulei De Rucola, Lămâie Și Trufe, și Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și Rucola.
Instrucțiuni
Înfășurați filetul de vită în folie de plastic și răciți-l la congelator timp de 1 oră. Folosind un cuțit foarte ascuțit, tăiați carnea de vită peste Bob în felii groase de 1/8 inch.
Așezați feliile între foi de folie de plastic sau hârtie de ceară și bateți ușor cu capătul plat al unui ciocan de carne sau rulați cu un sucitor greu până când hârtia este subțire.
Aranjați feliile pe 6 farfurii individuale răcite.
Adăugați rucola într-un castron și aruncați cu 4 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aranjați rucola într-o grămadă în centrul fiecărei farfurii.
Așezați restul de 4 linguri ulei, suc de lămâie, muștar, gălbenuș de ou, sare și piper într-o măsură de 2 căni. Folosiți un blender de imersie sau un blender manual pentru a amesteca până se îngroașă.
Stropiți sosul de muștar în jurul fiecărei farfurii evitând rucola.
Încingeți farfuriile cu sferturile de roșii și serviți imediat.