Carpaccio Piemontese

Carpaccio Piemontese
Carpaccio Piemontese necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 4 și costă $ 4.92 pe portie. Acest curs principal are 668 calorii, 33g de proteine, și 58G de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de rucola, suc de lămâie, trufe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Caracatiță Carpaccio, Carpaccio De Ciuperci, și Carpaccio De Vânat.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită feliată între foile de folie de aluminiu unsă și lăsați-le cu un ciocan de carne sau cu un alt instrument adecvat până când sunt subțiri de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Așezați carnea de vită pe farfurii reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Stropiți
4
cu rucola. Tăiați subțire ciupercile și aranjați în jurul plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
5
Stropiți cu ulei de măsline extra virgin, o stoarcere de lămâie și drapați cu cioburi Parmigiano. Praf cu așchii de trufe albe și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Se servește cu vin Barbaresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista