Carpaccio Piemontese
Carpaccio Piemontese necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 4 și costă $ 4.92 pe portie. Acest curs principal are 668 calorii, 33g de proteine, și 58G de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de rucola, suc de lămâie, trufe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Caracatiță Carpaccio, Carpaccio De Ciuperci, și Carpaccio De Vânat.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită feliată între foile de folie de aluminiu unsă și lăsați-le cu un ciocan de carne sau cu un alt instrument adecvat până când sunt subțiri de hârtie.
Așezați carnea de vită pe farfurii reci.
cu rucola. Tăiați subțire ciupercile și aranjați în jurul plăcii.
Stropiți cu ulei de măsline extra virgin, o stoarcere de lămâie și drapați cu cioburi Parmigiano. Praf cu așchii de trufe albe și condimentați cu sare și piper.
Se servește cu vin Barbaresco.