Carpaccio Piemontese necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 4 și costă $ 4.92 pe portie. Acest curs principal are 668 calorii, 33g de proteine, și 58G de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de rucola, suc de lămâie, trufe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Caracatiță Carpaccio, Carpaccio De Ciuperci, și Carpaccio De Vânat.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită feliată între foile de folie de aluminiu unsă și lăsați-le cu un ciocan de carne sau cu un alt instrument adecvat până când sunt subțiri de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3 Căni De Pesmet Panko
2
Așezați carnea de vită pe farfurii reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Stropiți
4
cu rucola. Tăiați subțire ciupercile și aranjați în jurul plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Piept De Pui La Rotisor
5
Stropiți cu ulei de măsline extra virgin, o stoarcere de lămâie și drapați cu cioburi Parmigiano. Praf cu așchii de trufe albe și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano Reggiano
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat