Carpaccio de ciuperci cu Pecorino Toscano

Carpaccio de ciuperci cu Pecorino Toscano
Carpaccio de ciuperci cu Pecorino Toscano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 163 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de țelină, însoțire: sare de mare precum maldon, pecorino toscano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Fasole Fava și Pecorino Toscano, Pecorino Toscano Stagionato cu pastă de smochine, și Salată de pere, busuioc și Pecorino Toscano.

Instrucțiuni

1
Feliați ciupercile pe lungime cât mai subțire posibil cu feliatorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2
Întindeți ciupercile pe un platou mare și stropiți cu suc de lămâie. Folosind un cojitor de legume, radeți o parte din Pecorino Toscano deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
LegumeLegume
PecorinoPecorino
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Stropiți cu ulei și presărați frunze de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De țelinăFrunze De țelină
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Fontaleoni Vernaccia Disan Gimignano ' 07
1
Ciupercile pot fi feliate cu 1 oră înainte și răcite, acoperite cu prosoape de hârtie umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista