Carpaccio Cu Friptură De Fustă Cu Sparanghel Crud Și Salată Fava

Carpaccio Cu Friptură De Fustă Cu Sparanghel Crud Și Salată Fava
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Carpaccio de friptură de fustă cu sparanghel crud și salată Fava. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 792 calorii, 74G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $6.85 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la latimes.com are 12 fani. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Dacă aveți la îndemână sare, sare de mare fulgioasă, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Sizzling Fusta friptură cu sparanghel și ardei roșu, Friptură de fustă Chimichurri cu sparanghel la grătar, și Friptură De Fustă Cu Salată De Rucola pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Darioush Signature Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții1
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista