Rag alla Bolognese cu Fettuccine ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 443 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fettuccine, vițel măcinat, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), Sos bolognez (Ragu Bolognese), și Ragu Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa, țelina și morcovul; acoperiți și gătiți 8 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
3
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați vițel, carne de porc și carne de vită în tigaie; gatiti la foc mediu pana se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne De Porc
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați vin, sare, piper, nucșoară și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Nucșoară
Piper
Sare
Vin
6
Adăugați amestecul de ceapă, bulionul și piureul de roșii; aduceți la foc mic. Gatiti 1 ora, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Roșii
Bulion
Ceapă
7
Se amestecă laptele și pătrunjelul tocat; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 40 de minute. Aruncați frunza de dafin.