Carom Seeds Poori
Semințe de Carom Poori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 125 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați făină, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Încercați aloo poori , cum să faci Aloo poori / punjabi Aloo poori, poori bhaji sau batata bhaji-maharashtrian poori bhaji, și Bhel Poori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau manual, amestecați toate ingredientele uscate și apoi adăugați uleiul vegetal, urmat de 1/3 cană de apă, amestecând până se formează un aluat neted, satinat și ferm.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar. Aluatul mai ferm îi ajută pe cei săraci să se umfle mai bine și, de asemenea, să absoarbă mai puțin ulei la prăjire.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați timp de 5 minute.
Se pune într-un bol cu ulei. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Împărțiți aluatul în 8 porții egale și rulați în bile. Aplicați ulei pe părțile opuse ale bilelor de aluat și aplatizați fiecare cu un sucitor într-un disc rotund de 3 până la 4 inci în diametru.
Tapetați o tigaie cu prosoape de hârtie. Umpleți o cratiță medie sau o tigaie cu fund greu o treime plină cu ulei de canola, aproximativ 4 inci, și puneți-o la foc mediu-mare; se încălzește la 350 de litri F. testați uleiul aruncând o bucată mică de aluat. Uleiul este gata dacă aluatul sfârâie la contact și începe să se rumenească într-un minut. Prăjiți pâinea, una câte una, până se rumenesc, 3 până la 4 minute, întorcându-se o dată pentru a vă asigura că se umflă. Apăsarea ușoară a aluatului sub suprafața uleiului cu o lingură cu fante în timp ce poori se prăjește ajută la umflarea acestuia.
Așezați pooris pe tava căptușită pentru a se scurge și servi imediat.
Variație: semințe de mentă și chimen Poori
Faceți conform instrucțiunilor de mai sus, înlocuind 10 frunze proaspete de mentă, tocate, 1 lingură frunze de mentă uscate și 1/4 linguriță semințe de chimen, măcinate grosier pentru semințele de carom.
De la arome mai întâi: călătoria culinară a unui bucătar Indian de Vikas Khanna. Retete copyright pentru anul 2011 de Vikas Khanna; fotografie pentru anul 2011 Vikas Khanna, Andrew Blackmore-Dobbyn, și Ronnie Bhardwaj. Publicat de Lake Isle Press.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling