Carolina A tras carne de porc cu sos roșu Lexington

Carolina A tras carne de porc cu sos roșu Lexington
Carolina Tras de carne de porc cu sos roșu Lexington este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 13. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 624 calorii, 86G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, umăr de porc, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Umăr de porc tras cu sos dip în stil Lexington, Carne de porc trasă la grătar cu sos Carolina, și Cea mai bună carne de porc trasă de Carolina din lume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti carnea de porc, înmuiați bucăți de lemn în apă aproximativ 16 ore; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
2
Combinați zahărul turbinado și următoarele 4 ingrediente (prin piper roșu măcinat); rezervați 2 linguri amestec de zahăr. Frecați jumătate din amestecul de zahăr rămas pe carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
ZahărZahăr
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Așezați într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și refrigerați carnea de porc peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Scoateți carnea de porc din frigider; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Frecați jumătatea rămasă din amestecul de zahăr pe carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Combinați 2 linguri de amestec de zahăr rezervat, 1 cană de oțet, 1/4 cană de apă, 1 linguriță de sare și ulei într-o cratiță mică; gatiti la foc mic 10 minute sau pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scoateți grătarul; pune deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu-scăzut și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Perforați fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Așezați tigaia pe partea încălzită a grătarului; adăugați jumătate din bucăți de lemn în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
9
Așezați o altă tigaie din folie de aluminiu de unică folosință (nu străpungeți tigaia) pe partea neîncălzită a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
10
Se toarnă restul de 2 căni de apă în tigaie. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
11
Așezați carnea de porc pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul și gătiți timp de 4 1/2 ore sau până când un termometru înregistrează 170, perindând ușor carnea de porc cu amestec de oțet la fiecare oră (evitați perierea amestecului de zahăr).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
12
Adăugați bucăți suplimentare de lemn la jumătatea timpului de gătit. Aruncați orice amestec de oțet rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
13
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți carnea de porc de pe grătar. Înfășurați carnea de porc în mai multe straturi de folie de aluminiu și puneți-o într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
15
Coaceți la 250 timp de 2 ore sau până când un termometru înregistrează 19
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
16
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Lăsați să stea, încă înfășurat, timp de 1 oră sau până când carnea de porc se desprinde ușor. Desfaceți carnea de porc; tăiați și aruncați grăsimea. Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
18
Pentru a pregăti sosul, combinați 1 cană de oțet și ingredientele rămase într-o cratiță mică; se aduce la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 1/4 cani (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
19
Serviți sosul cald sau la temperatura camerei cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții13
Scor De Sănătate43
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista