Carnea de porc ușor trasă de Eaton
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc ușor trasă de Eaton ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 485 calorii, 46G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 2.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sare și piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc, și Ușor Bbq Tras Carne De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați felii de ceapă în fundul unui aragaz lent. Condimentează carnea de porc cu sare și piper și pune peste ceapă.
Gatiti carnea de porc la minim timp de 8 ore.
Transferați carnea de porc într-un platou și tocați cu două furci.
Scoateți și aruncați aproximativ jumătate din sucurile de porc din aragazul lent și amestecați carnea de porc mărunțită, sosul de grătar și zahărul brun.