Carnea de porc ușor trasă de Eaton

Carnea de porc ușor trasă de Eaton
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc ușor trasă de Eaton ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 485 calorii, 46G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 2.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sare și piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc, și Ușor Bbq Tras Carne De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați felii de ceapă în fundul unui aragaz lent. Condimentează carnea de porc cu sare și piper și pune peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați oțet și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Gatiti carnea de porc la minim timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Transferați carnea de porc într-un platou și tocați cu două furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Scoateți și aruncați aproximativ jumătate din sucurile de porc din aragazul lent și amestecați carnea de porc mărunțită, sosul de grătar și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
UmărUmăr
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate30
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista