Carne la gratar si sosuri este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 634 calorii. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, cayenne, condimente de păsări de curte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Carne și legume la grătar peste șofran Orzo, Aripi goale la grătar cu trei sosuri, și 3 Sosuri Ușoare De Scufundare A Cârnaților La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar interior la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2
Presărați kabobii cu sare și piper. Gatiti kabobs pe gratar, aproximativ 1 minut pe fiecare dintre cele patru laturi. Apoi treceți la o parte mai rece a grătarului pentru a termina la mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Aplatizați puiul și frecați cu ulei de canola. Se presară generos cu condimente de păsări de curte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Așezați puiul pe cea mai tare parte a grătarului, cu pielea în jos. Odată ars, reduceți căldura sau treceți la o parte mai rece a grătarului. Gatiti 7 minute, apoi flip. Verificați temperatura și îndepărtați când cea mai groasă parte a puiului atinge 165 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Să se odihnească.
6
Tăiați în bucăți.
7
Frecați filetul cu Sriracha, folosind cât cantitatea dorită de condimente. Aplicați o cantitate generoasă de frecare de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Sriracha
8
Așezați filetul pe grătar și lăsați să gătească aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Scoateți din grătar când carnea de porc atinge 130 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Lăsați să se odihnească până ajunge la 100 de grade F.
11
Tăiați în medalioane.
12
Serviți toate carnea la grătar cu grătar Chipotle și sosuri de grătar de ananas la grătar pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
13
Într-un blender, combinați ketchup-ul, muștarul, melasa, freca BBQ, cayenne și puțină sare și piper. Împărțiți sosul în jumătate. La o jumătate, adăugați chipotles și amestecați. În cealaltă jumătate, adăugați ananasul și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
4 Căni De Făină De Grâu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt