Carne și sosuri la grătar
Carne la gratar si sosuri este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 634 calorii. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, cayenne, condimente de păsări de curte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Carne și legume la grătar peste șofran Orzo, Aripi goale la grătar cu trei sosuri, și 3 Sosuri Ușoare De Scufundare A Cârnaților La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar interior la mare.
Presărați kabobii cu sare și piper. Gatiti kabobs pe gratar, aproximativ 1 minut pe fiecare dintre cele patru laturi. Apoi treceți la o parte mai rece a grătarului pentru a termina la mediu-rare.
Aplatizați puiul și frecați cu ulei de canola. Se presară generos cu condimente de păsări de curte.
Așezați puiul pe cea mai tare parte a grătarului, cu pielea în jos. Odată ars, reduceți căldura sau treceți la o parte mai rece a grătarului. Gatiti 7 minute, apoi flip. Verificați temperatura și îndepărtați când cea mai groasă parte a puiului atinge 165 de grade F.
Frecați filetul cu Sriracha, folosind cât cantitatea dorită de condimente. Aplicați o cantitate generoasă de frecare de porc.
Așezați filetul pe grătar și lăsați să gătească aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți din grătar când carnea de porc atinge 130 de grade F.
Lăsați să se odihnească până ajunge la 100 de grade F.
Serviți toate carnea la grătar cu grătar Chipotle și sosuri de grătar de ananas la grătar pentru scufundare.
Într-un blender, combinați ketchup-ul, muștarul, melasa, freca BBQ, cayenne și puțină sare și piper. Împărțiți sosul în jumătate. La o jumătate, adăugați chipotles și amestecați. În cealaltă jumătate, adăugați ananasul și amestecați.