Carne și cartofi în stil Italian
Carnea și cartofii în stil Italian sunt un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 453 calorii, 39G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de paste de roșii și busuioc uscat, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine De Carne În Stil Italian, Rulou De Carne În Stil Italian, și Pâine De Carne În Stil Italian.
Instrucțiuni
Gătiți carnea de vită măcinată și următoarele 3 ingrediente într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit până când carnea de vită se sfărâmă și nu mai este roz.
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie.
Se amestecă amestecul de carne de vită și sosul de paste. Puneți lingura într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Pregătiți cartofii conform instrucțiunilor pachetului, folosind lapte fără grăsimi. Se amestecă împreună piure de cartofi și sos de brânză.
Se întinde peste amestecul de carne de vită.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Se presară cu brânză și se coace încă 5 minute sau până se topește brânza.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos Rag Sundried Tomato & Sweet Basil și sos Ragu Cheese creations parmezan & Mozzarella.