Carne tocată cu bijuterii

Carne tocată cu bijuterii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea tocată cu bijuterii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 123G de grăsime, și un total de 4610 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 31,25 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr muscovado, coniac, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne tocată cu bijuterii de afine, Orez cu bijuterii, și Cuscus cu bijuterii.

Instrucțiuni

1
Curățați, miez și tocați merele, apoi puneți-le într-o tigaie mare cu condimentele, zahărul, zestele de citrice și sucurile. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 10 minute până când merele încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați afine, stafide și alcool. Aducela fierbere, amestecând bine, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 20-30 de minute, neacoperite, până se îngroașă. Se amestecă caisele, nucile și fructele tropicale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
AlcoolAlcool
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
3
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească, apoi se împachetează în borcane sterilizate. Sigilați, etichetați și păstrați până la o lună la frigider sau șase luni la congelator.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate97
Revista