Carne slabă pe un coc, în stil Restaurant

Carnea slabă pe un coc, stilul restaurantului necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 424 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, sos worcestershire, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne slabă pe un coc, în stil Restaurant, Sandvișuri Cu Carne Liberă, și Mediterranean Made Rights (Sandvișuri Cu Carne În Vrac).