Carne poloneză și cartofi

Carne poloneză și cartofi
Carne poloneză și cartofi este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 611 calorii, 24g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei vegetal, ardei grași și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Încercați Nikujaga (carne și cartofi), Tot ce vreau este carne și cartofi muschi de vita, și Little League carne și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si cartofii timp de 15 minute, amestecand ocazional. Reduceți flacăra la med și amestecați ardeiul gras, pudra de ceapă, praful de usturoi, sarea și piperul. Acoperiți și gătiți 5 minute. Se amestecă kielbasa, se acoperă și se gătește 15 minute sau până se caramelizează ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Ardei GrasArdei Gras
KielbasaKielbasa
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista