Carne Marinată La Grătar

Carnea marinată la grătar este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,51 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați marinada de vin și ierburi, marinada de lămâie-piper, cidrul condimentat și marinada de arțar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până arțar ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes cu arțar-nuc ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde, Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și Salsa de porumb carbonizat și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar, și Pâine De Carne La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați excesul de grăsime din carne (picurarea grăsimii poate provoca erupții). Clătiți bucățile și uscați-le; dacă este necesar, tăiați în bucăți de dimensiuni de servire.
Așezați carnea într-o pungă grea cu fermoar (1-gal. Dimensiune; vezi note). Sigilați punga și întoarceți-vă pentru a acoperi bucățile în marinadă. Se răcește, se întoarce ocazional, cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi pentru carne și păsări de curte, 20 până la 30 de minute pentru pește.
Cu clești, ridicați bucăți din pungă și așezați-vă pe un grătar de grătar la 4 până la 6 inci deasupra unui singur strat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz încălzit (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde; vezi note); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Aruncați marinada.
Cu o spatulă largă sau clești, întoarceți bucățile la jumătatea gătitului. (Pentru fileurile de pește cu piele, grătați mai întâi pielea în jos; pentru a întoarce, alunecați spatula sub carne și răsturnați-o într-un alt loc de pe grătar.
Îndepărtați și aruncați pielea.) Gatiti carnea de vita sau mielul pana cand este gata dupa bunul plac (taiat pentru a testa), 8 pana la 10 minute in total pentru mediu-rar; carne de porc si pui pana cand nu mai sunt roz in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 9 pana la 12 minute in total; sau peste pana abia opac, dar inca umed in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 9 pana la 12 minute in total.
Transferați carnea pe o scândură sau platou și lăsați să se odihnească cu 2 până la 3 minute înainte de servire.