Carne Lite: salată de verdeață de primăvară și friptură
Carne Lite: salata de verdeață de primăvară și friptură de bandă este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 599 calorii. Este perfect pentru ziua valentin. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic, cartofi fingerling și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne Lite: Salată Caldă De Iarnă, Carne Lite: salată de varză Thailandeză cu pui, și Carne Lite: Zară Bacon Porumb Salata De Rosii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. Spălați bine verdeața, rotiți-o sau uscați-o și lăsați-o deoparte.
Aruncați cartofii cu 1 lingură de ulei de măsline.
Se presară cu sare grosieră și se întinde într-un singur strat pe o foaie de copt sau într-un vas de copt din sticlă. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până se înmoaie.
Încălziți cealaltă lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare.
Adăugați șalota și saut-ul până la moale și parfumat, doar aproximativ 1-2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, răzuiți șalotele și uleiul într-un vas mic de amestecare și rezervați tigaia.
Adăugați mierea și oțetul la șalotele calde.
Bateți împreună și adăugați un vârf de sare grosieră și câteva măcinări de piper negru.
Se amestecă uleiul de măsline rămas pentru a forma o emulsie și se lasă deoparte pentru ca aromele să se contopească.
Readuceți tigaia saut saut la foc mare (ar trebui să aibă în continuare o ușoară acoperire de ulei din șalota saut saut). Condimentează friptura cu sare grosieră. Când tigaia este aproape de fumat, adăugați carnea în ea. Prăjiți friptura pe o parte timp de 3-5 minute sau până când s-a format o crustă crocantă, maro. Întoarceți carnea și transferați tigaia în cuptor.
Lăsați carnea să se gătească la cuptor pentru aproximativ 5-7 minute pentru mediu. Când carnea a ajuns la coacerea dorită, îndepărtați și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de feliere.
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, împărțiți-i. Miezul și sfertul mărului. Aruncați cartofii calzi și mărul cu verdeața și vinaigreta. Feliați friptura subțire și ventilați deasupra salatei. Condimentează cu sare și piper suplimentar după gust.