Carne de vânat și ciuperci sălbatice Wellington

Carne de vânat și ciuperci sălbatice Wellington
Venison & Wild mushroom Wellington ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1128 calorii, 27G de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stoc de pui, ou, o picătură de ulei și port. 194 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 93%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice, Vânat sălbatic, ciuperci de câmp și budincă de bere, și Ciuperci sălbatice și carne de vânat Stroganoff pentru doi oameni norocoși.

Instrucțiuni

1
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie și sigilați rapid vânatul timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți carnea din tigaie, periați peste tot cu muștarul și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tocați ciupercile într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Puneți tigaia la loc pe foc cu restul de ulei și adăugați ciupercile. Condimentează cu sare și piper și prăjește la foc mare timp de 5 minute până când excesul de umiditate s-a evaporat și ai o pastă groasă. Condimentați, transferați ciupercile într-un castron și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați 2-3 foi mari de folie alimentară care se suprapun între ele pe o suprafață curată.
6
Așezați feliile de prosciutto suprapuse pe lungime în 2 rânduri de
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
7
Așezați una dintre bucățile de vânat în mijlocul prosciutto-ului. Apăsați ciupercile peste carne de vânat și sandwich cu cealaltă bucată de carne de vânat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
VânatVânat
8
Rulați într-un pachet strâns (vezi imaginile pas cu pas de mai sus) și lăsați să se răcească în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Întindeți încă câteva bucăți de folie alimentară. Tăiați clătitele în pătrate și așezați-le suprapuse pe folia alimentară.
10
Scoateți folia alimentară din carnea prosciuttowapped și așezați carnea deasupra clătitelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Rulați din nou strâns în folie alimentară, apoi puneți-l în frigider pentru a-și menține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Rulați patiseria într-un dreptunghi mare suficient de mare pentru a înfășura cu ușurință carnea, apoi periați peste tot cu gălbenuș de ou. Desfaceți folia alimentară din vânatul învelit în clătite și rotiți-o pentru a se încadra complet în patiserie. Puneți capetele și tăiați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
VânatVânat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
13
Întindeți mai multă folie alimentară și, în cele din urmă, rulați într-un pachet strâns pentru a obține un bușten uniform gros. Legați capetele filmului agățat pentru a menține ambalajul strâns și lăsați-l la frigider peste noapte sau la congelator timp de o oră. Se poate face până la acest punct cu o zi în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Când este gata de gătit, încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Îndepărtați folia alimentară și periați Wellington-ul peste tot cu gălbenuș de ou. Așezați-l pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și scorați ușor într-un mod cu pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
16
Coaceți timp de 50 de minute pentru mediu rar, scăzând la 200C/180C ventilator/ gaz 7 dacă patiseria devine prea maro.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Scoateți din cuptor să se odihnească timp de 20 de minute. Dacă preferați carnea bine făcută, opriți cuptorul după 40 de minute și lăsați să se odihnească în interior. Tăiați capătul patiseriei, sculptați cu grijă în felii de aproximativ 3-4 cm grosime și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Pentru a face clătitele pentru Wellingtons, introduceți 100g făină simplă într-un castron. Bateți 1 ou cu 250 ml lapte și bateți treptat în făină până se omogenizează. Se amestecă niște arpagic tăiat și o mână de pătrunjel tocat cu frunze plate chiar înainte de gătit, apoi se încălzește o picătură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă și se învârte în jurul unei părți din aluat pentru a face o clătită subțire. Când clătita este gata, faceți încă 3 și dați deoparte. Clătitele se pot face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
19
Pentru un piure cremos, bucăți de cartofi făinoși de 1 kg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
20
Se pune într-o tigaie cu apă sărată rece și se aduce la fierbere. Se fierbe timp de aproximativ 15 minute până se înmoaie complet, apoi se scurge și se întoarce în tigaie la foc mic timp de câteva minute pentru a se usca. Presați cartofii printr-un ricer și adăugați treptat 150ml cremă dublă caldă și 50g unt. Condimentați după gust și serviți, sau lăsați să se răcească și reîncălziți într-o tigaie sau cuptor cu microunde cu o atingere mai multă smântână și unt. Piureul se poate face cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
21
Pentru morcovi, curățați și tăiați 24 de morcovi (un amestec de alb și portocaliu dacă îi puteți găsi), dar păstrați-i întregi. Se fierbe 2-3 minute în apă sărată până se înmoaie, apoi se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
22
Încălziți un buton mare de unt într-o tigaie și sfârâiți morcovii timp de 8-10 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
23
Serviți morcovii sau răciți și reîncălziți într-o tigaie cu o atingere mai mult unt sau în cuptorul cu microunde. Morcovii se pot face cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
24
Pentru a face un sos delicios de port, transpirați 1 șalotă tocată mărunt în puțin unt cu o crenguță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
PortPort
25
Se toarnă 300 ml port și se reduce cu două treimi, apoi se adaugă 600 ml stoc de pui proaspăt și se reduce din nou cu două treimi până se siropează. Se strecoară într-o altă cratiță gata de reîncălzire. Sosul poate fi făcut cu 2 zile înainte și reîncălzit în cratiță, adăugând un strop mai mult stoc dacă este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista