Carne de vânat și ciuperci sălbatice Wellington

Carne de vânat și ciuperci sălbatice Wellington
Venison & Wild mushroom Wellington ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1128 calorii, 27G de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stoc de pui, ou, o picătură de ulei și port. 194 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 93%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice, Vânat sălbatic, ciuperci de câmp și budincă de bere, și Ciuperci sălbatice și carne de vânat Stroganoff pentru doi oameni norocoși.

Instrucțiuni

1
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie și sigilați rapid vânatul timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți carnea din tigaie, periați peste tot cu muștarul și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Tocați ciupercile într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Puneți tigaia la loc pe foc cu restul de ulei și adăugați ciupercile. Condimentează cu sare și piper și prăjește la foc mare timp de 5 minute până când excesul de umiditate s-a evaporat și ai o pastă groasă. Condimentați, transferați ciupercile într-un castron și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați 2-3 foi mari de folie alimentară care se suprapun între ele pe o suprafață curată.
6
Așezați feliile de prosciutto suprapuse pe lungime în 2 rânduri de
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
7
Așezați una dintre bucățile de vânat în mijlocul prosciutto-ului. Apăsați ciupercile peste carne de vânat și sandwich cu cealaltă bucată de carne de vânat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
VânatVânat
8
Rulați într-un pachet strâns (vezi imaginile pas cu pas de mai sus) și lăsați să se răcească în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
9
Întindeți încă câteva bucăți de folie alimentară. Tăiați clătitele în pătrate și așezați-le suprapuse pe folia alimentară.
10
Scoateți folia alimentară din carnea prosciuttowapped și așezați carnea deasupra clătitelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Rulați din nou strâns în folie alimentară, apoi puneți-l în frigider pentru a-și menține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
12
Rulați patiseria într-un dreptunghi mare suficient de mare pentru a înfășura cu ușurință carnea, apoi periați peste tot cu gălbenuș de ou. Desfaceți folia alimentară din vânatul învelit în clătite și rotiți-o pentru a se încadra complet în patiserie. Puneți capetele și tăiați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
VânatVânat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
13
Întindeți mai multă folie alimentară și, în cele din urmă, rulați într-un pachet strâns pentru a obține un bușten uniform gros. Legați capetele filmului agățat pentru a menține ambalajul strâns și lăsați-l la frigider peste noapte sau la congelator timp de o oră. Se poate face până la acest punct cu o zi în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
14
Când este gata de gătit, încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Îndepărtați folia alimentară și periați Wellington-ul peste tot cu gălbenuș de ou. Așezați-l pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și scorați ușor într-un mod cu pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
16
Coaceți timp de 50 de minute pentru mediu rar, scăzând la 200C/180C ventilator/ gaz 7 dacă patiseria devine prea maro.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
17
Scoateți din cuptor să se odihnească timp de 20 de minute. Dacă preferați carnea bine făcută, opriți cuptorul după 40 de minute și lăsați să se odihnească în interior. Tăiați capătul patiseriei, sculptați cu grijă în felii de aproximativ 3-4 cm grosime și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
18
Pentru a face clătitele pentru Wellingtons, introduceți 100g făină simplă într-un castron. Bateți 1 ou cu 250 ml lapte și bateți treptat în făină până se omogenizează. Se amestecă niște arpagic tăiat și o mână de pătrunjel tocat cu frunze plate chiar înainte de gătit, apoi se încălzește o picătură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă și se învârte în jurul unei părți din aluat pentru a face o clătită subțire. Când clătita este gata, faceți încă 3 și dați deoparte. Clătitele se pot face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
19
Pentru un piure cremos, bucăți de cartofi făinoși de 1 kg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
20
Se pune într-o tigaie cu apă sărată rece și se aduce la fierbere. Se fierbe timp de aproximativ 15 minute până se înmoaie complet, apoi se scurge și se întoarce în tigaie la foc mic timp de câteva minute pentru a se usca. Presați cartofii printr-un ricer și adăugați treptat 150ml cremă dublă caldă și 50g unt. Condimentați după gust și serviți, sau lăsați să se răcească și reîncălziți într-o tigaie sau cuptor cu microunde cu o atingere mai multă smântână și unt. Piureul se poate face cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
21
Pentru morcovi, curățați și tăiați 24 de morcovi (un amestec de alb și portocaliu dacă îi puteți găsi), dar păstrați-i întregi. Se fierbe 2-3 minute în apă sărată până se înmoaie, apoi se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
22
Încălziți un buton mare de unt într-o tigaie și sfârâiți morcovii timp de 8-10 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
23
Serviți morcovii sau răciți și reîncălziți într-o tigaie cu o atingere mai mult unt sau în cuptorul cu microunde. Morcovii se pot face cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
24
Pentru a face un sos delicios de port, transpirați 1 șalotă tocată mărunt în puțin unt cu o crenguță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
PortPort
25
Se toarnă 300 ml port și se reduce cu două treimi, apoi se adaugă 600 ml stoc de pui proaspăt și se reduce din nou cu două treimi până se siropează. Se strecoară într-o altă cratiță gata de reîncălzire. Sosul poate fi făcut cu 2 zile înainte și reîncălzit în cratiță, adăugând un strop mai mult stoc dacă este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista