Venison & Wild mushroom Wellington ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1128 calorii, 27G de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stoc de pui, ou, o picătură de ulei și port. 194 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 93%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice, Vânat sălbatic, ciuperci de câmp și budincă de bere, și Ciuperci sălbatice și carne de vânat Stroganoff pentru doi oameni norocoși.
Instrucțiuni
1
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie și sigilați rapid vânatul timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți carnea din tigaie, periați peste tot cu muștarul și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Tocați ciupercile într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Puneți tigaia la loc pe foc cu restul de ulei și adăugați ciupercile. Condimentează cu sare și piper și prăjește la foc mare timp de 5 minute până când excesul de umiditate s-a evaporat și ai o pastă groasă. Condimentați, transferați ciupercile într-un castron și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
5
Așezați 2-3 foi mari de folie alimentară care se suprapun între ele pe o suprafață curată.
6
Așezați feliile de prosciutto suprapuse pe lungime în 2 rânduri de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
7
Așezați una dintre bucățile de vânat în mijlocul prosciutto-ului. Apăsați ciupercile peste carne de vânat și sandwich cu cealaltă bucată de carne de vânat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
1 Cană De șalote, Tocate
Vânat
8
Rulați într-un pachet strâns (vezi imaginile pas cu pas de mai sus) și lăsați să se răcească în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Întindeți încă câteva bucăți de folie alimentară. Tăiați clătitele în pătrate și așezați-le suprapuse pe folia alimentară.
10
Scoateți folia alimentară din carnea prosciuttowapped și așezați carnea deasupra clătitelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
11
Rulați din nou strâns în folie alimentară, apoi puneți-l în frigider pentru a-și menține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
12
Rulați patiseria într-un dreptunghi mare suficient de mare pentru a înfășura cu ușurință carnea, apoi periați peste tot cu gălbenuș de ou. Desfaceți folia alimentară din vânatul învelit în clătite și rotiți-o pentru a se încadra complet în patiserie. Puneți capetele și tăiați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Vânat
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
13
Întindeți mai multă folie alimentară și, în cele din urmă, rulați într-un pachet strâns pentru a obține un bușten uniform gros. Legați capetele filmului agățat pentru a menține ambalajul strâns și lăsați-l la frigider peste noapte sau la congelator timp de o oră. Se poate face până la acest punct cu o zi în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
14
Când este gata de gătit, încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
15
Îndepărtați folia alimentară și periați Wellington-ul peste tot cu gălbenuș de ou. Așezați-l pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și scorați ușor într-un mod cu pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
16
Coaceți timp de 50 de minute pentru mediu rar, scăzând la 200C/180C ventilator/ gaz 7 dacă patiseria devine prea maro.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
17
Scoateți din cuptor să se odihnească timp de 20 de minute. Dacă preferați carnea bine făcută, opriți cuptorul după 40 de minute și lăsați să se odihnească în interior. Tăiați capătul patiseriei, sculptați cu grijă în felii de aproximativ 3-4 cm grosime și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
18
Pentru a face clătitele pentru Wellingtons, introduceți 100g făină simplă într-un castron. Bateți 1 ou cu 250 ml lapte și bateți treptat în făină până se omogenizează. Se amestecă niște arpagic tăiat și o mână de pătrunjel tocat cu frunze plate chiar înainte de gătit, apoi se încălzește o picătură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă și se învârte în jurul unei părți din aluat pentru a face o clătită subțire. Când clătita este gata, faceți încă 3 și dați deoparte. Clătitele se pot face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze Plate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
19
Pentru un piure cremos, bucăți de cartofi făinoși de 1 kg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
20
Se pune într-o tigaie cu apă sărată rece și se aduce la fierbere. Se fierbe timp de aproximativ 15 minute până se înmoaie complet, apoi se scurge și se întoarce în tigaie la foc mic timp de câteva minute pentru a se usca. Presați cartofii printr-un ricer și adăugați treptat 150ml cremă dublă caldă și 50g unt. Condimentați după gust și serviți, sau lăsați să se răcească și reîncălziți într-o tigaie sau cuptor cu microunde cu o atingere mai multă smântână și unt. Piureul se poate face cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Dublă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Roșii Feliate, Opțional
21
Pentru morcovi, curățați și tăiați 24 de morcovi (un amestec de alb și portocaliu dacă îi puteți găsi), dar păstrați-i întregi. Se fierbe 2-3 minute în apă sărată până se înmoaie, apoi se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Grăsime De Porc înapoi
3 Bețișoare De Covrig
1 Cană De Orz Alb Perlat
22
Încălziți un buton mare de unt într-o tigaie și sfârâiți morcovii timp de 8-10 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
23
Serviți morcovii sau răciți și reîncălziți într-o tigaie cu o atingere mai mult unt sau în cuptorul cu microunde. Morcovii se pot face cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Roșii Feliate, Opțional
24
Pentru a face un sos delicios de port, transpirați 1 șalotă tocată mărunt în puțin unt cu o crenguță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Port
25
Se toarnă 300 ml port și se reduce cu două treimi, apoi se adaugă 600 ml stoc de pui proaspăt și se reduce din nou cu două treimi până se siropează. Se strecoară într-o altă cratiță gata de reîncălzire. Sosul poate fi făcut cu 2 zile înainte și reîncălzit în cratiță, adăugând un strop mai mult stoc dacă este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire