Carne de vită și varză cu cartofi cu unt de plante

Nevoie de un curs principal fără gluten? Carnea de vită și varza cu cartofi cu unt de plante ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1058 calorii. Pentru $ 5.96 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 54 de mâncăruri și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți morcovi, apă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de vită și varză cu cartofi cu unt de plante, Piept de carne de vită, cartofi, varză și morcovi pentru Ziua Sfântului Patrick, și Carne de vită cornată la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți morcovii și ceapa pe fundul aragazului lent și puneți carnea de vită cornată deasupra. Aranjați varza tocată în jurul cărnii de vită.
Adăugați sucul de mere și 1 cană de apă împreună cu conținutul pachetului de condimente. Gatiti la 6 pana la 8 ore pana cand carnea de vita este frageda.
Scoateți carnea de vită și legumele pe un platou și păstrați-le la cald.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și adăugați cartofii. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede, aproximativ 12-15 minute.
Scurgeți-le și întoarceți-le în oală.
Adăugați untul, usturoiul, pătrunjelul și sarea și piperul, după gust. Combinați ușor, astfel încât toți cartofii să fie acoperiți uniform.
Transferați într-un bol de servire și serviți cu carne de vită și legume de porumb din aragazul lent.