Carne de vită și varză
Carnea de vită și varza ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $6.64 pe portie. O porție conține 930 calorii, 71G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de condimente de murat, usturoi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 3 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de vită și varză, Carne de vită și varză, și N. Y. C. Carne de vită și varză Corned.
Instrucțiuni
Se toarnă stocul într-un vas mare de 4 galoane la foc mediu-mare și se aduce la foc mic.
Adăugați condimentul de murat, usturoiul, frunzele de dafin și cuișoarele. Reduceți focul la mediu, apoi adăugați carnea de vită și varza la foc mic până se înmoaie, 3 ore. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți câțiva centimetri de ulei la 325 de grade F într-o oală adâncă.
Prăjiți cartofii pene până se înmoaie, 6 până la 7 minute.
Scoateți și condimentați cu sare și piper.
Pentru a construi farfuria, așezați pene de varză pe o farfurie cu carne de vită lângă ea, apoi adăugați cartofi și terminați cu 2 până la 3 uncii de bulion de gătit deasupra.