Carne de vită și tăiței coace
Dacă aveți în jur 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, carne de vită și tăiței coace ar putea fi un mare lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de piper, arpagic, tăiței de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Carne De Vită Tăiței Coace, Carne de vită, slănină și tăiței, și Coaceți Tăiței De Vită Măcinată.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de vită până nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați sos de roșii, sare, praf de usturoi, praf de ceapă și piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Între timp, combinați brânza de vaci, smântâna și arpagicul; pliați în tăiței. Într-un 3-qt uns. vas de copt, strat jumătate din amestecul de tăiței și amestecul de carne. Repetați straturile. Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 35 de minute. Descoperi; se presara cu branza.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.