Carne de vită și Roll-up-uri elvețiene
Carne de vită și elvețian Roll-up-uri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 129 calorii. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, carne de vită friptă, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Roast Beef 'n Swiss Tortilla Roll-up-uri, și Roast Beef și rulouri elvețiene de Tortilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ardeiul gras si ceapa in ulei 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc; refrigerați legumele aproximativ 10 minute sau până se răcește.
Între timp, într-un castron mic, amestecați crema de brânză, maioneza și sosul de friptură până se omogenizează.
Pe placa cu microunde, stivuiți tortilla. Acoperiți cu folie de plastic cu microunde, pliabilă înapoi cu o margine de 1/4 inch pentru a ventila aburul. Cuptorul cu microunde la maxim 30 de secunde.
Răspândiți amestecul de brânză cremă peste fiecare tortilla până la 1/4 inch de margine.
Așezați cantități egale de friptură de vită și legume pe fiecare tortilla.
Rulați fiecare tortilla strâns.
Tăiați fiecare rolă în 8 bucăți; fixați cu scobitoare de cocktail.