Carne de vită și morcovi cu marmeladă-glazură de whisky

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Carne de vită și morcovi cu marmeladă - glazura de whisky ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 532 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, nucșoară măcinată, crenguțe de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Cu Marmeladă-Glazură De Muștar, Marmeladă De Miere Muștar Carne De Vită Glazurată, și Carne de vită cu morcovi spiralizați și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Înveliți foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent. Se fierb următoarele 3 ingrediente în cratiță până se reduce la 3/4 cană generoasă, amestecând des, aproximativ 7 minute.
Se amestecă în 1 lingură de muștar.
Periați generos carnea de vită corned peste tot cu glazură; așezați în centrul foii pregătite. Aruncați morcovii și 1/4 cană glazură într-un castron mare pentru a acoperi; așezați în jurul cărnii de vită.
Presărați morcovii cu sare și piper. Prăjiți până când morcovii sunt fragede și carnea de vită este aurie, perindând ocazional cu mai multă glazură, aproximativ 35 de minute.
Se transferă în platou, se ornează cu pătrunjel și se servește cu muștar dijon.