Carne de vită și legume pe bărci cu salată

Carne de vită și legume pe bărci cu salată
Carnea de vită și legumele de pe bărcile cu salată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ridichi, flori de conopidă, amestec de brânză colby-monterey jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Asiatice Salata Bărci, Bărci de andive cu legume marinate, și Bărci cu carne de vită și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mare, puneți carne de vită, morcovi, conopidă, ridichi și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
RidicheRidiche
MorcovMorcov
BrânzăBrânză
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi.
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Între timp, tăiați salata verde în 4 pene pentru bărcile "salată"."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
5
Scoateți câteva bucăți de salată din interiorul bărcilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
6
Așezați bărcile pe 4 farfurii. Puneți amestecul de vită pe bărcile de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
Carne De VităCarne De Vită

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista