Carne de vită și fasole Cajun durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 271 de calorii. Pentru 1,05 USD per porție, primești o garnitură care servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână condimente cajun, orez, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare cajun. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 69%. Fasolea roșie cajun, fasolea cajun la grătar și fasolea roșie și orezul cajun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ceapa, ardeii și țelina la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă condimentul cajun, pudra de chili, sare și piper; gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocală Mare, Decojită, Secționată și Tăiată în Bucăți Mici
Precum Rotini Sau Gemelli
1 Kilogram De șuncă De țară Kentucky, Tăiată Mărunt
1 Lingurita Ceapa Galbena Rasa
Putina Lingura De Sare
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Sos Worcestershire, Pentru Aromă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Jaret De șuncă Afumată (aproximativ 1-1/2 Kilograme)
2
Păstrați 4 căni pentru caserola mexicană cu vârf Tater sau păstrați pentru o altă utilizare. Amestecați fasolea, roșiile și supa în amestecul rămas. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Vă Place Includeți Semințele)
1-1/2 Kilograme De Fasole De Ceară Proaspătă, Tăiată în Bucăți De 2 Inci