Carne de vită și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de carne de vită și ciuperci. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 312 calorii, 39G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, pesmet, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare includ Carne de vită și ciuperci, Pâine De Ciuperci, și Pâine De Ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, combinați carne de vită, supă, pesmet, ouă, parmezan, herbes de Provence și piper. Cu o lingură de lemn, amestecați până se amestecă. Puneți amestecul de carne într-o tigaie de plăcintă de 10 inci și apăsați-l ușor în tigaie.
Coaceți pâinea de carne până când este fermă pentru a atinge în centru, 50 până la 60 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia în pene.
Se servește cu piure de cartofi dulci (vezi rețeta, mai jos) și mazăre cu unt.