Carne de vită și ciuperci

Carne de vită și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de carne de vită și ciuperci. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 312 calorii, 39G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, pesmet, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare includ Carne de vită și ciuperci, Pâine De Ciuperci, și Pâine De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, combinați carne de vită, supă, pesmet, ouă, parmezan, herbes de Provence și piper. Cu o lingură de lemn, amestecați până se amestecă. Puneți amestecul de carne într-o tigaie de plăcintă de 10 inci și apăsați-l ușor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
CarneCarne
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți pâinea de carne până când este fermă pentru a atinge în centru, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia în pene.
4
Se servește cu piure de cartofi dulci (vezi rețeta, mai jos) și mazăre cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
MazăreMazăre
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista