Cartofi Piure Încărcați
Încărcat piure de cartofi este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 14 porții cu 311 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă verde, amestec de brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 341 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Piure Încărcați, Cartofi Piure Încărcați, și Cartofi Piure Încărcați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se pune într-un castron mare.
Adăugați smântână, lapte, unt, sare și piper. Bateți la viteză medie-mică până când este ușor și pufos. Se amestecă 2 căni de brânză, slănină și ceapă.
Se transferă într-un 3-qt uns. vas de copt. Se acoperă cu brânza rămasă.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 30 de minute sau până se încălzește și brânza se topește.