Carne de vită și Bulgur-dovlecei umpluți

Carne de vită și Bulgur-dovlecei umpluți
Nevoie de un fel principal fără lactate? Carnea de vită și dovlecelul umplut cu Bulgur ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 244 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de chimen măcinat, bulgur, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de vită și Bulgur-dovlecei umpluți, Ardei umpluți cu carne de vită și grâu Bulgur, și Dovlecei Umpluți Cu Carne De Vită.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Tăiați fiecare dovlecel în jumătate transversal. Folosind un baller de pepene galben, scoateți cu grijă carnea de dovlecel, lăsând intactă carnea de aproximativ 1/4 inch pe toate părțile și lăsând dovlecelul închis în partea de jos a fiecărei jumătăți. Rezervați carnea de dovlecel pentru o altă utilizare sau aruncați. Rezervați tuburi de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați ceapa de nisip, amestecând, până când sunt moi și translucide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
7
Adăugați carne de vită măcinată, chimen, coriandru și fulgi de ardei roșu și gătiți până când carnea este gata și nu mai este roz, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8
Adăugați bulgur și roșii tăiate cubulețe și coacăze și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
BulgurBulgur
9
Se ia de pe foc și se amestecă nucile de pin și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
10
Lăsați amestecul să se răcească ușor, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură mică sau mâini curate, umpleți ușor jumătățile de dovlecei cu amestec de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
11
Așezați jumătățile de dovlecel într-un vas de copt din sticlă de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
12
Combinați sucul de roșii rezervat, sosul de roșii și sarea și turnați peste dovlecei. Se acoperă bine cu folie și se introduce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Scoateți din cuptor, descoperiți și rotiți dovlecelul. Acoperiți din nou, întoarceți vasul la cuptor și coaceți încă 20 până la 25 de minute, până când dovlecelul este gătit, dar încă ușor ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Așezați 2 jumătăți de dovlecel pe o farfurie și serviți cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 28 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista