Carne de vită Wellington cu pate de stridii

Carne de vită Wellington cu pate de stridii
Carne de vită Wellington cu pate de stridii necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 1010 calorii, 39G de proteine, și 79G de grăsime per portie. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați stridii de râu, șobolani, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Carne de vită Wellington cu pate de stridii, Cel Mai Bun Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Frecați filetul cu sare și piper și ungeți-l ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Încălziți 1 lingură de ulei și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați filetul în tigaie și căutați ușor toate suprafețele cărnii, inclusiv capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți carnea din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar, apoi adăugați șalotele și usturoiul și sotati timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați ciupercile și sotati timp de 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
8
Adăugați stridiile și sherry-ul și gătiți până când stridiile sunt opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
9
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
10
Scurgeți orice lichid și combinați amestecul cu pesmetul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când este bine amestecat și aproape neted. Aliniați o strecurătoare cu mai multe straturi de pânză de brânză și lingurați pateul în ea. Se lasă să se scurgă timp de 10 până la 15 minute. Dacă pateul pare prea umed, ridicați marginea tifonului, răsuciți-l împreună și stoarceți excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
PatePate
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Întindeți aluatul de patiserie cu puf pe o suprafață ușor făinată pentru a forma un dreptunghi cu o grosime mai mică de 1/4 inci. Puneți niște pate în centrul aluatului și întindeți-l pentru a forma o formă similară cu cea a filetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
PatePate
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
12
Așezați carnea pe pateu; apoi acoperiți partea superioară și părțile laterale ale cărnii cu pateul rămas. Înfășurați patiseria în jurul filetului, suprapunând marginile pentru a forma o cusătură. Umeziți marginile cu apă și prindeți ușor pentru a sigila. Tăiați stratul superior de patiserie de la ambele capete și pliați capetele peste părțile laterale ale cărnii, sigilând ca înainte. Întoarceți cu grijă filetul învelit în patiserie și așezați cusătura în jos pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
PatePate
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
13
Ungeți patiseria cu oul bătut. Decorați blatul cu modele tăiate din resturile de patiserie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
14
Ungeți decupajele cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
(Keebler)(Keebler)
15
Coaceți filetul timp de 15 până la 20 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista