Carne de vită trasă: Pabellon Criollo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 587 calorii. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați țelină, frunze de dafin, morcovi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Criollo Shrimp, Ceviche Criollo cu Leche de Tigre, și Carne De Porc Prăjită Cubaneză Cu Mojo Criollo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare (care are un capac bine fixat) încălziți 3 linguri ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
2
Adăugați morcovii, țelina și 1 ceapă și prăjiți câteva minute până se înmoaie; scoateți legumele pe o farfurie. Condimentați carnea cu sare și piper; adăugați încă 2 linguri de ulei în tigaie, dacă este necesar, și rumeniți carnea pe ambele părți, aproximativ 5 minute. Întoarceți legumele înmuiate în tigaie împreună cu frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi carnea și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți ușor până când carnea este foarte fragedă, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
4
Scoateți carnea din oală și puneți-o deoparte; strecurați lichidul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați încă 2 linguri de ulei în tigaie și puneți ardeii, usturoiul, roșiile și ceapa rămasă; se prăjește la foc mediu-mic până când totul este moale și descompus, aproximativ 15 minute. Se toacă carnea și se adaugă în tigaie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați o parte din lichidul de braising rezervat dacă amestecul devine prea uscat.
7
Se servește cu fasole neagră și orez alb fiert, se ornează cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb Fiert
Coriandru Proaspăt
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
8
Într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mediu-mare, se toarnă 3 linguri ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
9
Adăugați șunca și ceapa și gătiți până când ceapa se ofilește și șunca se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute. Aruncați usturoiul și frunza de dafin și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați fasolea și dați o bună agitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
11
Se toarnă în apă; adăugați lingura rămasă de ulei, 1 lingură de sare și câteva măcinări de piper. Urmând instrucțiunile producătorului, acoperiți, blocați capacul și aduceți la presiune ridicată. Căldură mai mică pentru a menține presiunea și a începe sincronizarea. Gatiti la presiune ridicata timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
12
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 5 minute. Eliberați aburul, urmând din nou instrucțiunile producătorului. Dacă boabele sunt subduse, fierbeți-le cu capacul oprit până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
13
Îndepărtați frunza de dafin și aruncați-o. Alegeți carnea din șuncă și adăugați la fasole; aruncați osul. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoi
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)