Carne de vită trasă: Pabellon Criollo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 587 calorii. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați țelină, frunze de dafin, morcovi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Criollo Shrimp, Ceviche Criollo cu Leche de Tigre, și Carne De Porc Prăjită Cubaneză Cu Mojo Criollo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare (care are un capac bine fixat) încălziți 3 linguri ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Adăugați morcovii, țelina și 1 ceapă și prăjiți câteva minute până se înmoaie; scoateți legumele pe o farfurie. Condimentați carnea cu sare și piper; adăugați încă 2 linguri de ulei în tigaie, dacă este necesar, și rumeniți carnea pe ambele părți, aproximativ 5 minute. Întoarceți legumele înmuiate în tigaie împreună cu frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi carnea și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți ușor până când carnea este foarte fragedă, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea din oală și puneți-o deoparte; strecurați lichidul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați încă 2 linguri de ulei în tigaie și puneți ardeii, usturoiul, roșiile și ceapa rămasă; se prăjește la foc mediu-mic până când totul este moale și descompus, aproximativ 15 minute. Se toacă carnea și se adaugă în tigaie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați o parte din lichidul de braising rezervat dacă amestecul devine prea uscat.
7
Se servește cu fasole neagră și orez alb fiert, se ornează cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb Fiert
Coriandru Proaspăt
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
8
Într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mediu-mare, se toarnă 3 linguri ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
9
Adăugați șunca și ceapa și gătiți până când ceapa se ofilește și șunca se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute. Aruncați usturoiul și frunza de dafin și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați fasolea și dați o bună agitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
11
Se toarnă în apă; adăugați lingura rămasă de ulei, 1 lingură de sare și câteva măcinări de piper. Urmând instrucțiunile producătorului, acoperiți, blocați capacul și aduceți la presiune ridicată. Căldură mai mică pentru a menține presiunea și a începe sincronizarea. Gatiti la presiune ridicata timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 5 minute. Eliberați aburul, urmând din nou instrucțiunile producătorului. Dacă boabele sunt subduse, fierbeți-le cu capacul oprit până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
13
Îndepărtați frunza de dafin și aruncați-o. Alegeți carnea din șuncă și adăugați la fasole; aruncați osul. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Grăsime De Porc înapoi
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, Opționale
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch