Carne De Vită Trasă: Pabellon Criollo

Carne De Vită Trasă: Pabellon Criollo
Carne de vită trasă: Pabellon Criollo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 587 calorii. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați țelină, frunze de dafin, morcovi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Criollo Shrimp, Ceviche Criollo cu Leche de Tigre, și Carne De Porc Prăjită Cubaneză Cu Mojo Criollo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă mare (care are un capac bine fixat) încălziți 3 linguri ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Adăugați morcovii, țelina și 1 ceapă și prăjiți câteva minute până se înmoaie; scoateți legumele pe o farfurie. Condimentați carnea cu sare și piper; adăugați încă 2 linguri de ulei în tigaie, dacă este necesar, și rumeniți carnea pe ambele părți, aproximativ 5 minute. Întoarceți legumele înmuiate în tigaie împreună cu frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi carnea și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți ușor până când carnea este foarte fragedă, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea din oală și puneți-o deoparte; strecurați lichidul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați încă 2 linguri de ulei în tigaie și puneți ardeii, usturoiul, roșiile și ceapa rămasă; se prăjește la foc mediu-mic până când totul este moale și descompus, aproximativ 15 minute. Se toacă carnea și se adaugă în tigaie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați o parte din lichidul de braising rezervat dacă amestecul devine prea uscat.
7
Se servește cu fasole neagră și orez alb fiert, se ornează cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb FiertOrez Alb Fiert
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
8
Într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mediu-mare, se toarnă 3 linguri ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
9
Adăugați șunca și ceapa și gătiți până când ceapa se ofilește și șunca se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute. Aruncați usturoiul și frunza de dafin și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați fasolea și dați o bună agitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
11
Se toarnă în apă; adăugați lingura rămasă de ulei, 1 lingură de sare și câteva măcinări de piper. Urmând instrucțiunile producătorului, acoperiți, blocați capacul și aduceți la presiune ridicată. Căldură mai mică pentru a menține presiunea și a începe sincronizarea. Gatiti la presiune ridicata timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 5 minute. Eliberați aburul, urmând din nou instrucțiunile producătorului. Dacă boabele sunt subduse, fierbeți-le cu capacul oprit până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
13
Îndepărtați frunza de dafin și aruncați-o. Alegeți carnea din șuncă și adăugați la fasole; aruncați osul. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista