Carnea de vită Stroganov ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,02 USD pe porție. O porție conține 555 calorii, 24g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bulion de vită, ulei de măsline, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Stroganov, Carne De Vită Stroganov, și Carne De Vită Shiitake Stroganov.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 1/2 linguri de unt într-o cratiță mică și grea la foc moderat și bateți în făină, apoi gătiți roux, amestecând constant, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bulion într-un flux lent, amestecând constant și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se ia de pe foc și se menține cald.
4
Carnea de vită se usucă și se condimentează bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Încălziți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare. Saut carne de vită în două loturi, întorcându-se o dată, până se rumenesc pe ambele părți, dar încă roz în interior, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați pe o farfurie cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Încălziți untul de lingură rămas cu uleiul de lingură rămas în aceeași tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut eșalotă, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se adauga ciupercile si saut-ul, amestecand din cand in cand, pana cand se evapora ciupercile lichide si se rumenesc, aproximativ 8-10 minute. Întoarceți carnea cu sucurile sale în tigaie și amestecați pentru a combina, apoi transferați într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Reîncălziți sosul la foc mic (nu lăsați să fiarbă), apoi amestecați smântână, muștar, mărar, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Crengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se toarnă sosul peste carne de vită și se servește imediat.