Carne De Vită Stroganov
Carnea de vită Stroganov ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,02 USD pe porție. O porție conține 555 calorii, 24g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bulion de vită, ulei de măsline, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Stroganov, Carne De Vită Stroganov, și Carne De Vită Shiitake Stroganov.
Instrucțiuni
Topiți 1 1/2 linguri de unt într-o cratiță mică și grea la foc moderat și bateți în făină, apoi gătiți roux, amestecând constant, 2 minute.
Adăugați bulion într-un flux lent, amestecând constant și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 3 minute.
Se ia de pe foc și se menține cald.
Carnea de vită se usucă și se condimentează bine cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare. Saut carne de vită în două loturi, întorcându-se o dată, până se rumenesc pe ambele părți, dar încă roz în interior, aproximativ 1 minut.
Transferați pe o farfurie cu o lingură cu fante.
Încălziți untul de lingură rămas cu uleiul de lingură rămas în aceeași tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut eșalotă, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Se adauga ciupercile si saut-ul, amestecand din cand in cand, pana cand se evapora ciupercile lichide si se rumenesc, aproximativ 8-10 minute. Întoarceți carnea cu sucurile sale în tigaie și amestecați pentru a combina, apoi transferați într-un platou.
Reîncălziți sosul la foc mic (nu lăsați să fiarbă), apoi amestecați smântână, muștar, mărar, sare și piper.
Se toarnă sosul peste carne de vită și se servește imediat.