Carne de vită smucită pe chipsuri de pătlagină
Carnea de vită smucită pe chipsurile de pătlagină este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție conține 226 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați muschi de vită tăiat în centru, chipsuri de pătlagină, pastă de condimente smucite și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chipsuri De Pătlagină, Chipsuri de pătlagină și salsa, și Sos De Chipsuri De Pătlagină.
Instrucțiuni
Sfert de carne de vită pe lungime și se usucă. Condimentează cu 1/4 linguriță de sare și freacă pasta de smucitură pe toată carnea de vită.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați carne de vită și căutați, întorcând, 4 până la 5 minute în total.
Lăsați să se odihnească pe o tăietură 5 minute.
Tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch.
Se toacă fin ceapa și coriandrul împreună. Top chipsuri de pătlagină cu carne de vită, apoi cu salsa de ceapă.