Carne de vită saut cu vin alb și rozmarin
Nevoie de o curs principal fără lactate? Carnea de vită saut cu vin alb și rozmarin ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,75 USD pe porție. O porție conține 247 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați vin, friptură de mușchi, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Sotat Cu Sos De Struguri, Rozmarin Și Vin Roșu, Păstârnac saut cu vin alb și cimbru, și Loin de porc în vin alb cu usturoi, fenicul și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime, apoi feliați subțire friptura. Aruncați cu făină, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare. Saut friptură în 2 sau 3 loturi până când nu mai este roz la exterior, aproximativ 2 minute pe lot, adăugând 1 1/2 linguri mai mult ulei după cum este necesar.
Transferați pe o farfurie.
Saut usturoi și rozmarin în ulei de lingură rămas la foc mediu-mare până la Auriu, 1 până la 2 minute.
Adăugați vin și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper și fierbeți, răzuind bucățile maro, până se reduce la jumătate. Întoarceți carnea de vită cu sucuri în tigaie și încălziți-o.