Carne de vită prăjită, sos, budincă Yorkshire și sos de hrean
Carnea de vită prăjită, sosul, budinca Yorkshire și sosul de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $5.87 pe portie. O porție conține 661 calorii, 50g de proteine, și 30g de grăsime. Un amestec de smântână, sare de mare, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă De Friptură De Vită Cu Sos De Hrean, Friptură de vită și budincă Yorkshire, și Friptură de coastă de vită cu budincă Yorkshire.
Instrucțiuni
Puneți hreanul mărunțit într-un castron cu oțet, suc de lămâie, muștar, sare, piper și zahăr. Îndoiți frișca ușor bătută, dar nu amestecați prea mult sau se va coagula. Se păstrează timp de 2-3 zile, dar acoperă-l bine, astfel încât să nu ridice alte arome în frigider.
Cu aproximativ o oră înainte de a planifica să gătiți carnea, marcați ușor grăsimea, periați suprafața cărnii cu ulei de măsline și acoperiți cu piper negru proaspăt crăpat.
Preîncălziți cuptorul la 246°.
Așezați carnea într-o tigaie, cu grăsime în sus, presărați sare de mare și puneți-o în cuptorul complet încălzit. Prăjiți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 177°. pe măsură ce grăsimea se reduce, va unge carnea. Calculați timpul de gătit pe lb și prăjiți până când carnea de vită este gătită după gustul dvs.
Faceți aluatul pentru budinca Yorkshire și lăsați să se odihnească aproximativ 1 oră. Faceți sosul de hrean, acoperiți și refrigerați.
Testați carnea apăsând o suprafață slabă: dacă carnea revine ușor și se simte destul de moale, este rară. Alternativ, utilizați un termometru pentru carne, dar nu lăsați-l să atingă un os, altfel citirea va fi inexactă. (Carnea de vită este rară la o temperatură internă de 60°, medie la158 și bine făcută la167.)
Când carnea este gătită, lăsați să se odihnească pe o farfurie într-un cuptor cald timp de 15-30 de minute înainte de sculptură, în funcție de mărimea fripturii. Temperatura internă va continua să crească până la 4-6f, așa că scoateți friptura din cuptor în timp ce este încă puțin mai puțin făcută decât ați dori. Măriți cuptorul la 232°.
Degresați tigaia, rezervând grăsimea de vită pentru prăjirea cartofilor și gătind budinca Yorkshire.
Coaceți budincile Yorkshire timp de 20 de minute.
Se toarnă bulionul de vită în tigaia de prăjire, se pune din nou pe foc și se fierbe și se adaugă un strop de vin roșu, dacă doriți. Folosiți un tel pentru a vă asigura că toate sucurile de carne caramelizate de pe staniu sunt dizolvate. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se îngroașă cu o cantitate mică de roux fără gluten, dacă doriți. Gustați și strecurați într-o barcă de sos fierbinte.
Transferați carnea într-un vas de sculptură fierbinte, adăugând sucuri de carne în sos.
Tăiați carnea în felii de aproximativ 1/2 inch grosime cu un cuțit ascuțit.
Serviți pe farfurii fierbinți cu puțină sos, budincă Yorkshire și ceapă roșie prăjită.
Serviți sosul de hrean separat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;