Carne de vită prăjită, sos, budincă Yorkshire și sos de hrean

Carne de vită prăjită, sos, budincă Yorkshire și sos de hrean
Carnea de vită prăjită, sosul, budinca Yorkshire și sosul de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $5.87 pe portie. O porție conține 661 calorii, 50g de proteine, și 30g de grăsime. Un amestec de smântână, sare de mare, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă De Friptură De Vită Cu Sos De Hrean, Friptură de vită și budincă Yorkshire, și Friptură de coastă de vită cu budincă Yorkshire.

Instrucțiuni

1
Puneți hreanul mărunțit într-un castron cu oțet, suc de lămâie, muștar, sare, piper și zahăr. Îndoiți frișca ușor bătută, dar nu amestecați prea mult sau se va coagula. Se păstrează timp de 2-3 zile, dar acoperă-l bine, astfel încât să nu ridice alte arome în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
OțetOțet
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Cu aproximativ o oră înainte de a planifica să gătiți carnea, marcați ușor grăsimea, periați suprafața cărnii cu ulei de măsline și acoperiți cu piper negru proaspăt crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CarneCarne
3
Preîncălziți cuptorul la 246°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați carnea într-o tigaie, cu grăsime în sus, presărați sare de mare și puneți-o în cuptorul complet încălzit. Prăjiți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 177°. pe măsură ce grăsimea se reduce, va unge carnea. Calculați timpul de gătit pe lb și prăjiți până când carnea de vită este gătită după gustul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
5
Faceți aluatul pentru budinca Yorkshire și lăsați să se odihnească aproximativ 1 oră. Faceți sosul de hrean, acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
6
Testați carnea apăsând o suprafață slabă: dacă carnea revine ușor și se simte destul de moale, este rară. Alternativ, utilizați un termometru pentru carne, dar nu lăsați-l să atingă un os, altfel citirea va fi inexactă. (Carnea de vită este rară la o temperatură internă de 60°, medie la158 și bine făcută la167.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Când carnea este gătită, lăsați să se odihnească pe o farfurie într-un cuptor cald timp de 15-30 de minute înainte de sculptură, în funcție de mărimea fripturii. Temperatura internă va continua să crească până la 4-6f, așa că scoateți friptura din cuptor în timp ce este încă puțin mai puțin făcută decât ați dori. Măriți cuptorul la 232°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Degresați tigaia, rezervând grăsimea de vită pentru prăjirea cartofilor și gătind budinca Yorkshire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De VităGrăsime De Vită
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Coaceți budincile Yorkshire timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se toarnă bulionul de vită în tigaia de prăjire, se pune din nou pe foc și se fierbe și se adaugă un strop de vin roșu, dacă doriți. Folosiți un tel pentru a vă asigura că toate sucurile de carne caramelizate de pe staniu sunt dizolvate. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se îngroașă cu o cantitate mică de roux fără gluten, dacă doriți. Gustați și strecurați într-o barcă de sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Bulion De VităBulion De Vită
Vin RoșuVin Roșu
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BatetiBateti
11
Transferați carnea într-un vas de sculptură fierbinte, adăugând sucuri de carne în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
12
Tăiați carnea în felii de aproximativ 1/2 inch grosime cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
13
Serviți pe farfurii fierbinți cu puțină sos, budincă Yorkshire și ceapă roșie prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
SosSos
14
Serviți sosul de hrean separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
15
articol var
16
Type_27_data = {};
17
articol
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista