Carne De Vită Portocalie
Orange Stir-Fry de vită este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 478 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,89 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez, portocale mandarine în sirop, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Carne de vită și Broccoli, Carne de vită și varză se amestecă, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură. Feliați friptura în diagonală peste cereale în fâșii subțiri; pus deoparte.
Scurgeți portocalele, rezervând 2 linguri de suc. Pune portocalele deoparte. Aruncați sucul rămas.
Combinați 2 linguri rezervate suc, marmeladă și sos hoisin într-un castron mic; pus deoparte.
Înveliți un wok sau o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; stropiți 1 linguriță de ulei în partea superioară a wok-ului, acoperind părțile laterale.
Se încălzește la mediu-Mare (37
Adăugați fâșii de friptură și amestecați 6 minute.
Scoateți fâșiile de friptură din wok; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Stropiți restul de 1 linguriță de ulei în partea de sus a wok-ului, laturile de acoperire.
Adăugați mazăre de zăpadă; se prăjește 4 minute.
Adăugați fâșii de friptură și sare.
Se amestecă amestecul de marmeladă și portocalele. Se aduce la fierbere și se prăjește 1 minut sau până se încălzește bine.
Se presară cu piper roșu, dacă se dorește.