Carne De Vită Picant Nacho Coace
Coacerea picantă de carne de vită Nacho ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 1083 calorii, 49G de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Un amestec de brânză cheddar, carne de vită măcinată, salsa groasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare sunt Nacho Picant Coace, Makeover Nacho Carne De Vită Coace, și Nacho Brânză De Vită Coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Carne de vită măcinată maro cu rețetă ardei Jalapeno gata în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; scurgeți grăsimea.*
În caserola de 11x7 inci combinați amestecul de carne de vită cu salsa, jumătate de chipsuri și 2 căni de brânză. Se acoperă cu chipsurile rămase și brânza.
Coaceți descoperit 20 de minute sau până când brânza este topită și partea de sus este maro auriu.