Carne de vită măcinată-sosul de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 447 calorii, 64G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 7,1 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ardei gras, sos de roșii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este uimitor. Încercați Tigaie De Vită Măcinată Cu Roșii De Vinete, Glisoare de roșii uscate la soare și carne de vită măcinată, și Măsline umplute cu carne de vită măcinată în Ragu de roșii Piquant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți primele 3 ingrediente într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecând până când carnea de vită se sfărâmă și nu mai este roz; scurgere. Întoarceți amestecul de vită la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se amestecă sosurile de roșii și ingredientele rămase. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Scoateți din căldură și răciți 10 minute.
4
Puneți amestecul de carne de vită în pungi de congelator din plastic cu fermoar; sigilați și congelați până la 2 luni.