Carnea de vită măcinată cu aragaz lent necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 248 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de semințe de țelină, sos worcestershire, îndulcitor fără calorii splenda XV și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Aragaz Lent Carne De Vită Stroganoff, paste de vită și brânză măcinate cu aragaz lent, și Carne de vită și fasole preferată cu aragaz lent.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită măcinată și ceapa într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand sa se prabuseasca, pana cand carnea de vita este rumenita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgere.
3
Transferați carnea de vită și ceapa într-un aragaz lent și amestecați ketchup-ul, îndulcitorul granulat SPLENDA XV, oțetul și muștarul. Condimentează cu semințe de țelină, sos Worcestershire, piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Semințe De țelină
îndulcitor
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Muștar
Splenda
Oțet
Piper
Ceapă
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de câteva ore înainte de servire.