Carnea de vită lentă cu cartofi este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 709 calorii, 60g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $ 3.68 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, usturoi, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană De Vită La Foc Mic, Tocană lentă de vită și ciuperci, și Fasole De Rinichi La Foc Mic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Stropiți carnea de vită cu 4 până la 5 linguri de EVOO și condimentați cu puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Yukon
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Așezați carnea de vită în cuptorul olandez mare cu stocul și suficientă apă pentru a acoperi doar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați ceapa, frunzele de dafin și 2 căței de usturoi. Se aduce la fierbere scăzută și se fierbe, parțial acoperit, timp de 2 ore. Se amestecă împreună pasta de roșii și 1/4 cană din lichidul de gătit, apoi se adaugă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați ardeiul și vinul și acoperiți. Gătiti pe plită la foc mic, până când este foarte fragedă și se destramă, 2 1/2 până la 3 ore (alternativ, transferați la cuptor și prăjiți la 325 grade F). Se răcește și se păstrează. Reîncălziți la foc mediu sau într-un cuptor moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Pentru a servi, în timp ce carnea de vită se reîncălzește, fierbeți cartofii până se înmoaie și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați restul de 2 până la 3 linguri de ulei într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați usturoiul rămas, amestecați timp de câteva minute, apoi îndepărtați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
8
Adăugați cartofii și crocant un pic. Condimentează cu sare, piper și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată