Carne de vită, legume și cartofi sârbi
Carne de vită Sârbă, Veggie, și cartofi coace este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 427 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 312 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de ulei de măsline, carne de vită măcinată, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Încercați Carne De Vită Spirala Coace, Coaceți Tăiței De Vită Măcinată, și Varza lui Frank și carnea de vită măcinată (Crock-Pot, aragaz lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor o farfurie cu caserole.
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de vită până se rumenesc uniform.
Scoateți carnea de vită din tigaie, rezervați sucuri și dați deoparte.
Se amestecă uleiul de măsline și se sotează ardeiul verde, ceapa, morcovul și țelina până se înmoaie.
Întoarceți carnea de vită în tigaie și condimentați cu boia, sare, piper negru, piper roșu, scorțișoară și cuișoare. Se amestecă apa și vinul roșu până se încălzește. Se dizolvă cubul de bulion de vită în amestec.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în jumătate și jumătate.
Stratați fundul vasului de caserolă pregătit cu suficiente felii de cartofi pentru a acoperi.
Așezați amestecul de vită și legume peste cartofi și acoperiți cu cartofii rămași.
Gatiti, acoperit, 45 de minute in cuptorul preincalzit sau pana cand cartofii sunt fragede.