Carne de vită Sârbă, Veggie, și cartofi coace este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 427 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 312 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de ulei de măsline, carne de vită măcinată, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Încercați Carne De Vită Spirala Coace, Coaceți Tăiței De Vită Măcinată, și Varza lui Frank și carnea de vită măcinată (Crock-Pot, aragaz lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor o farfurie cu caserole.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de vită până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți carnea de vită din tigaie, rezervați sucuri și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se amestecă uleiul de măsline și se sotează ardeiul verde, ceapa, morcovul și țelina până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Întoarceți carnea de vită în tigaie și condimentați cu boia, sare, piper negru, piper roșu, scorțișoară și cuișoare. Se amestecă apa și vinul roșu până se încălzește. Se dizolvă cubul de bulion de vită în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Linte Uscată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în jumătate și jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Stratați fundul vasului de caserolă pregătit cu suficiente felii de cartofi pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
8
Așezați amestecul de vită și legume peste cartofi și acoperiți cu cartofii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Gatiti, acoperit, 45 de minute in cuptorul preincalzit sau pana cand cartofii sunt fragede.