Carne de vită la

Carne de vită la
Carnea de vită la la ar putea fi doar rețeta fără gluten și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă face 1 porție cu 2818 calorii, 81 g de proteine și 264 g de grăsime fiecare. Pentru 14,87 USD per porție, această rețetă acoperă 79% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muschi de vită, brânză, spanac și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, Beef Rouladen (Rule germane de vită umplute cu murături și slănină) și Sparanghel învelit cu carne de vită cu usturoi – Aperitivul perfect pentru iubitorii de carne de vită.

Instrucțiuni

1
Încinge grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Praz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat SubtirePraz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat Subtire
2
Încinge cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Se condimentează fileul cu 1 lingură ulei de măsline, sare și piper și se lasă deoparte. Într-o tigaie medie, încălziți untul la foc mediu și adăugați prazul. Transpirați prazul fără a permite culoarea, doar gătiți până se limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați smântâna, 1 cățel de usturoi și brânza albastră și dați focul la mic și fierbeți timp de aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când crema s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5
Adăugați sare și piper, după gust, și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
6
Așezați fileul pe grătarul încins și marcați pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Pune friptura la cuptor pentru a termina gătitul la temperatura dorită. Rar mediu este de aproximativ 12 până la 15 minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se odihneasca 10 minute inainte de a taia. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mare și adăugați 2 căței de usturoi tocați și gătiți rapid până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Adăugați spanacul și dați focul la mediu. Începeți să întoarceți spanacul până se ofilește complet. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
9
Pentru farfurie folosiți o farfurie caldă și puneți mai întâi spanacul. Tăiați fileul în 1/2, în lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
10
Puneți jumătatea de jos pe spanac și turnați 2 linguri din amestecul de praz pe file și puneți deasupra a doua parte a fileului. Peste file, puneți 3 până la 4 linguri de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
11
Puneți 3 până la 5 rondele de ceapă deasupra fileului și serviți fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1
1 plic amestec de aluat
2
1 bere dark ale
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
AleAle
3
1 ceapă roșie mare, tăiată în inele de 1 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
4
Încălziți o friteuză sau o oală adâncă umplută până la jumătate cu ulei la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Într-un castron, amestecați aluatul și berea și bateți până se îngroașă. Acoperiți rondelele de ceapă și aruncați-le în friteuza fierbinte. Se prăjește până se rumenește și se pune pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime. Sare cat este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista