Carne de vită la

Carne de vită la
Carnea de vită la la ar putea fi doar rețeta fără gluten și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă face 1 porție cu 2818 calorii, 81 g de proteine și 264 g de grăsime fiecare. Pentru 14,87 USD per porție, această rețetă acoperă 79% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muschi de vită, brânză, spanac și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, Beef Rouladen (Rule germane de vită umplute cu murături și slănină) și Sparanghel învelit cu carne de vită cu usturoi – Aperitivul perfect pentru iubitorii de carne de vită.

Instrucțiuni

1
Încinge grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Praz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat SubtirePraz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat Subtire
2
Încinge cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se condimentează fileul cu 1 lingură ulei de măsline, sare și piper și se lasă deoparte. Într-o tigaie medie, încălziți untul la foc mediu și adăugați prazul. Transpirați prazul fără a permite culoarea, doar gătiți până se limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați smântâna, 1 cățel de usturoi și brânza albastră și dați focul la mic și fierbeți timp de aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când crema s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Adăugați sare și piper, după gust, și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Așezați fileul pe grătarul încins și marcați pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Pune friptura la cuptor pentru a termina gătitul la temperatura dorită. Rar mediu este de aproximativ 12 până la 15 minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se odihneasca 10 minute inainte de a taia. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mare și adăugați 2 căței de usturoi tocați și gătiți rapid până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați spanacul și dați focul la mediu. Începeți să întoarceți spanacul până se ofilește complet. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9
Pentru farfurie folosiți o farfurie caldă și puneți mai întâi spanacul. Tăiați fileul în 1/2, în lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10
Puneți jumătatea de jos pe spanac și turnați 2 linguri din amestecul de praz pe file și puneți deasupra a doua parte a fileului. Peste file, puneți 3 până la 4 linguri de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
11
Puneți 3 până la 5 rondele de ceapă deasupra fileului și serviți fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1
1 plic amestec de aluat
2
1 bere dark ale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
AleAle
3
1 ceapă roșie mare, tăiată în inele de 1 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
4
Încălziți o friteuză sau o oală adâncă umplută până la jumătate cu ulei la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Într-un castron, amestecați aluatul și berea și bateți până se îngroașă. Acoperiți rondelele de ceapă și aruncați-le în friteuza fierbinte. Se prăjește până se rumenește și se pune pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime. Sare cat este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista