Carne de vită la

Carnea de vită la la ar putea fi doar rețeta fără gluten și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă face 1 porție cu 2818 calorii, 81 g de proteine și 264 g de grăsime fiecare. Pentru 14,87 USD per porție, această rețetă acoperă 79% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muschi de vită, brânză, spanac și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, Beef Rouladen (Rule germane de vită umplute cu murături și slănină) și Sparanghel învelit cu carne de vită cu usturoi – Aperitivul perfect pentru iubitorii de carne de vită.
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 450 de grade F.
Se condimentează fileul cu 1 lingură ulei de măsline, sare și piper și se lasă deoparte. Într-o tigaie medie, încălziți untul la foc mediu și adăugați prazul. Transpirați prazul fără a permite culoarea, doar gătiți până se limpede.
Adăugați smântâna, 1 cățel de usturoi și brânza albastră și dați focul la mic și fierbeți timp de aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când crema s-a îngroșat.
Adăugați sare și piper, după gust, și lăsați deoparte.
Așezați fileul pe grătarul încins și marcați pe ambele părți.
Pune friptura la cuptor pentru a termina gătitul la temperatura dorită. Rar mediu este de aproximativ 12 până la 15 minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se odihneasca 10 minute inainte de a taia. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mare și adăugați 2 căței de usturoi tocați și gătiți rapid până se rumenesc.
Adăugați spanacul și dați focul la mediu. Începeți să întoarceți spanacul până se ofilește complet. Asezonați cu sare și piper.
Pentru farfurie folosiți o farfurie caldă și puneți mai întâi spanacul. Tăiați fileul în 1/2, în lățime.
Puneți jumătatea de jos pe spanac și turnați 2 linguri din amestecul de praz pe file și puneți deasupra a doua parte a fileului. Peste file, puneți 3 până la 4 linguri de praz.
Puneți 3 până la 5 rondele de ceapă deasupra fileului și serviți fierbinți.
1 ceapă roșie mare, tăiată în inele de 1 inch
Încălziți o friteuză sau o oală adâncă umplută până la jumătate cu ulei la 375 de grade F.
Într-un castron, amestecați aluatul și berea și bateți până se îngroașă. Acoperiți rondelele de ceapă și aruncați-le în friteuza fierbinte. Se prăjește până se rumenește și se pune pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime. Sare cat este fierbinte.