Carne de vită la

Carne de vită la
Carnea de vită la la ar putea fi doar rețeta fără gluten și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă face 1 porție cu 2818 calorii, 81 g de proteine și 264 g de grăsime fiecare. Pentru 14,87 USD per porție, această rețetă acoperă 79% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muschi de vită, brânză, spanac și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, Beef Rouladen (Rule germane de vită umplute cu murături și slănină) și Sparanghel învelit cu carne de vită cu usturoi – Aperitivul perfect pentru iubitorii de carne de vită.

Instrucțiuni

1
Încinge grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Praz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat SubtirePraz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat Subtire
2
Încinge cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se condimentează fileul cu 1 lingură ulei de măsline, sare și piper și se lasă deoparte. Într-o tigaie medie, încălziți untul la foc mediu și adăugați prazul. Transpirați prazul fără a permite culoarea, doar gătiți până se limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați smântâna, 1 cățel de usturoi și brânza albastră și dați focul la mic și fierbeți timp de aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când crema s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
5
Adăugați sare și piper, după gust, și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6
Așezați fileul pe grătarul încins și marcați pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Pune friptura la cuptor pentru a termina gătitul la temperatura dorită. Rar mediu este de aproximativ 12 până la 15 minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se odihneasca 10 minute inainte de a taia. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mare și adăugați 2 căței de usturoi tocați și gătiți rapid până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați spanacul și dați focul la mediu. Începeți să întoarceți spanacul până se ofilește complet. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
9
Pentru farfurie folosiți o farfurie caldă și puneți mai întâi spanacul. Tăiați fileul în 1/2, în lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
10
Puneți jumătatea de jos pe spanac și turnați 2 linguri din amestecul de praz pe file și puneți deasupra a doua parte a fileului. Peste file, puneți 3 până la 4 linguri de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
11
Puneți 3 până la 5 rondele de ceapă deasupra fileului și serviți fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
1 plic amestec de aluat
2
1 bere dark ale
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
AleAle
3
1 ceapă roșie mare, tăiată în inele de 1 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
4
Încălziți o friteuză sau o oală adâncă umplută până la jumătate cu ulei la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Într-un castron, amestecați aluatul și berea și bateți până se îngroașă. Acoperiți rondelele de ceapă și aruncați-le în friteuza fierbinte. Se prăjește până se rumenește și se pune pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime. Sare cat este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista